Giriş Kayıt
Adrian Butchart

Adrian Butchart


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Adrian Butchart, senarist, yapımcı, oyuncu. Gol! 2 (2007) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Adrian Dylan Butchart
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı 7.4 23

İçten Gelen
2008 Korku Yapımcı 5.7 5,762
2008 Belgesel 7.3 727

Gol! 2
2007 Dram Senarist 5.9 26,326

Gol
2005 Dram Senarist 6.8 52,656
2003 Dram Oyuncu
Senarist
5.4 1,625
Film Altyazıları
Live by Night (14,754) Resident Evil: The Final Chapter (6,586) Why Him? (6,566) Rogue One (4,886) Patriots Day (3,739) Hidden Figures (3,705) Assassin's Creed (3,468) Paterson (2,444) Split (2,436) Allied (2,314)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,525) Black Sails (4,683) The 100 (4,019) Legion (3,824) Into the Badlands (3,269) The Originals (2,696) The Last Kingdom (2,392) Vikings (2,377) Arrow (2,313) Designated Survivor (1,975)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017