Giriş Kayıt
Adrian Butchart

Adrian Butchart


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Adrian Butchart, senarist, yapımcı, oyuncu. Gol! 2 (2007) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Adrian Dylan Butchart
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı 7.4 23

İçten Gelen
2008 Korku Yapımcı 5.7 6,121
2008 Belgesel 7.3 727

Gol! 2
2007 Dram Senarist 5.9 26,326

Gol
2005 Dram Senarist 6.8 53,068
2003 Dram Oyuncu
Senarist
5.4 1,625
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017