Giriş Kayıt
Adrian Butchart

Adrian Butchart


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Adrian Butchart, senarist, yapımcı, oyuncu. Gol! 2 (2007) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Adrian Dylan Butchart
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı 7.4 23

İçten Gelen
2008 Korku Yapımcı 5.7 5,762
2008 Belgesel 7.3 727

Gol! 2
2007 Dram Senarist 5.9 26,326

Gol
2005 Dram Senarist 6.8 53,068
2003 Dram Oyuncu
Senarist
5.4 1,625
Dizi Altyazıları
Fargo (6,293) American Gods (6,077) Arrow (5,871) The Flash (5,016) The 100 (4,381) 12 Monkeys (3,593) The Blacklist (3,542) Better Call Saul (3,312) Supernatural (3,125) Game of Thrones (2,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017