Giriş Kayıt
Kemal Bekir

Kemal Bekir (93)


Oyuncu

Kemal Özmanav, 01 Ocak 1924 Çivril, Denizli, Türkiye doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Kemal Özmanav
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1924
Doğum Yeri: Çivril, Denizli, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 87 Dram Oyuncu 6.1 147
2007 83 Macera Oyuncu 7.0 968
1990 66 Dram Oyuncu    
1977 53 Romantik Oyuncu 7.4 873
1961 37 Oyuncu 5.2 18
1953 29 Biyografi Oyuncu 7.3 39
Dizi Altyazıları
The Flash (9,381) Better Call Saul (7,067) Fargo (4,181) Lucifer (4,170) American Gods (3,814) Gotham (3,738) The 100 (3,292) Twin Peaks (3,224) 12 Monkeys (2,833) Supernatural (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017