Giriş Kayıt
Kemal Bekir

Kemal Bekir (94)


Oyuncu

Kemal Özmanav, 01 Ocak 1924 Çivril, Denizli, Türkiye doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Kemal Özmanav
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1924
Doğum Yeri: Çivril, Denizli, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 87 Dram Oyuncu 6.1 175
2007 83 Macera Oyuncu 7.0 1,023
1990 66 Dram Oyuncu    
1990 66 Dram Oyuncu 6.6 12
1977 53 Romantik Oyuncu 7.5 1,084
1961 37 Oyuncu 5.2 18
1961 37 Dram Oyuncu    
1959 35 Oyuncu    
1953 29 Biyografi Oyuncu 7.4 44
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,001) Den of Thieves (3,412) Maze Runner: The Death Cure (3,076) Winchester (2,665) Hostiles (2,538) A martfüi rém (2,014) 12 Strong (1,983) Bleeding Steel (1,596) The Commuter (1,515) Submergence (1,237)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,661) Westworld (8,594) Supernatural (4,921) The Big Bang Theory (3,700) The Terror (3,256) Gotham (3,131) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,653) Arrow (2,599) The Flash (2,145) Krypton (1,850)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018