Giriş Kayıt
Kemal Bekir

Kemal Bekir (94)


Oyuncu

Kemal Özmanav, 01 Ocak 1924 Çivril, Denizli, Türkiye doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Kemal Özmanav
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1924
Doğum Yeri: Çivril, Denizli, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 87 Dram Oyuncu 6.2 177
2007 83 Macera Oyuncu 7.0 1,036
1990 66 Dram Oyuncu    
1990 66 Dram Oyuncu 6.6 12
1977 53 Romantik Oyuncu 7.5 1,095
1961 37 Oyuncu 5.2 18
1961 37 Dram Oyuncu    
1959 35 Oyuncu    
1953 29 Biyografi Oyuncu 7.4 44
Dizi Altyazıları
Westworld (7,528) The 100 (3,465) The Expanse (2,970) La casa de papel (2,240) The Crossing (1,793) Colony (1,728) 12 Monkeys (1,452) Genius (1,256) Luke Cage (1,186) Vikings (1,110)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018