Giriş Kayıt
Sean Morris

Sean Morris


Müzisyen, Müzisyen

Sean Morris, müzisyen, müzisyen.

Diğer Bir İsmi: Sean J. Morris
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

B Planı
2010 Komedi Müzik 5.3 43,754
2006 Korku Müzik 4.9 580
2006 Korku Müzik 5.0 2,176
2002 Komedi Müzik 7.8 1,321
2002 Suç Müzik    
Dizi Altyazıları
Vikings (15,748) Shameless (7,310) Black Mirror (6,439) The Flash (4,509) Star Trek: Discovery (2,419) The Big Bang Theory (2,070) Supernatural (1,862) Bron/Broen (1,209) Supergirl (1,194) Stranger Things (1,158)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018