Giriş Kayıt
George Stults

George Stults (41)


Oyuncu

George Sheehy Stults, 16 Ağustos 1975 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Kalabalık ve Mutlu (1996) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: George Sheehy Stults
Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1975
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 41 Suç Oyuncu    
2015 40 Komedi Oyuncu 6.2 179
2015 Dram Oyuncu 7.0 13,439
2015 Aile Oyuncu 6.0 118

Sınırda Cinayet
2011 36 Gerilim Oyuncu    
2010 35 Western Oyuncu    

Donmuş Ölüm
2009 34 Korku Oyuncu 3.3 854
2009 34 Aksiyon Oyuncu 3.2 924
2009 34 Fantastik Oyuncu 5.2 44
2007 32 Dram Oyuncu 4.7 2,265

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 21,424
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,234) Allied (11,391) Moana (7,075) Lion (5,431) Arrival (3,734) Hacksaw Ridge (3,172) Nocturnal Animals (2,928) Shut In (2,221) Underworld: Blood Wars (2,185) Fences (1,842)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,782) The Expanse (7,393) Taboo (7,159) Legion (6,026) Arrow (5,783) The Big Bang Theory (5,561) Vikings (4,397) The Blacklist (3,158) Sherlock (2,754) Suits (2,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017