Giriş Kayıt
Jesse Warn

Jesse Warn


Yönetmen, Senarist

Jesse Warn, yönetmen, senarist. The Flash (2014), Spartaküs: Kan ve Kum (2010), Kökenler (2013), Shannara Günlükleri (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shannara Günlükleri
2016 Macera Yönetmen 7.4 42,650
2014 Aksiyon Yönetmen 8.0 234,108

Kökenler
2013 Dram Yönetmen 8.3 90,188

Ok
2012 Aksiyon Yönetmen 7.8 344,425

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Yönetmen 8.6 189,619

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen 7.8 242,361

Arayıcının Efsanesi
2008 Aksiyon Yönetmen 7.7 30,480

Kriminal
2005 Suç Yönetmen 8.1 122,470

İntikam Oyunu
2003 Gizem Yönetmen
Senarist
5.6 1,831
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017