Giriş Kayıt
Kentarô Shimizu

Kentarô Shimizu


Oyuncu

Kentarô Shimizu, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Oyuncu 5.2 418

İntikam Kılıcı
2000 Suç Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 7.0 50
1983 Komedi Oyuncu 7.4 567
1977 Oyuncu    
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (6,928) Kidnap (2,922) Beauty and the Beast (2,549) Contratiempo (1,451) The Fate of the Furious (1,382) Redivider (1,095) Dangal (1,089) The Boss Baby (1,042) War Machine (1,040) The Great Wall (1,034)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,821) Better Call Saul (7,336) Fargo (4,773) Lucifer (4,360) American Gods (3,956) Gotham (3,890) The 100 (3,583) Twin Peaks (3,295) 12 Monkeys (3,031) Supernatural (2,992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017