Giriş Kayıt
Gaëtane Josse

Gaëtane Josse


Yapım Yöneticisi

Gaëtane Josse, yapım yöneticisi. Erkek Fatma (2011), Girlhood (2014), Un baiser s'il vous plaît (2007), À l'aventure (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Patronun Kızı
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 128

Girlhood
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 5,143
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 904

Sessiz Rüya
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 119

Erkek Fatma
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 13,166

Güzel Diken
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 608
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 543

Kalplerin Kraliçesi
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 359
2008 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 1,363
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 2,060
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 617

Geri Döndüler
2004 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 2,386
2004 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 857

Ormanın Derinliklerinde
2000 Korku Çeşitli 4.2 2,111
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017