Giriş Kayıt
Christophe Jankovic

Christophe Jankovic


Yapımcı

Christophe Jankovic, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kırmızı Kaplumbağa
2016 Animasyon Yapımcı 7.5 21,151
2016 Animasyon Yapımcı    
2013 Animasyon Yapımcı 6.5 90

Zürafa
2012 Animasyon Yapımcı 7.0 1,021

Karanlık Korkusu
2007 Animasyon Yapımcı 6.8 2,600
Film Altyazıları
Rampage (16,141) Ready Player One (11,345) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,830) The Cured (1,540) Blockers (1,436) Den 12. mann (763) Black Panther (577) Set It Up (576) Journey's End (493)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,525) 12 Monkeys (3,075) Into the Badlands (2,829) La casa de papel (2,391) The 100 (2,248) Legion (1,497) The Crossing (1,172) Fear the Walking Dead (1,170) The Expanse (1,144) Vikings (1,052)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018