Giriş Kayıt
Seth Gordon

Seth Gordon


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Editör

Seth Gordon, yapımcı, yönetmen, senarist, editör. Patrondan Kurtulma Sanatı (2011), Kimlik Hırsızı (2013), Zoraki Tatil (2008), The King of Kong (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Seth Lewis Gordon
Web Sitesi:
Boyu: 1.92 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen    
2016 Belgesel Yapımcı 8.3 286
2016 Komedi Yapımcı    
2015 Aksiyon Yapımcı 5.6 97,888
2015 Suç Yönetmen
Yapımcı
8.4 6,824
2015 Belgesel Yapımcı 6.9 1,417
2015 Belgesel Yapımcı 7.1 5,360
2014 Belgesel Yapımcı 7.2 1,254
2014 Belgesel Yapımcı 7.0 1,997
2014 Belgesel 6.6 460
2014 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.4 2,773
2013 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Çeşitli
8.1 17,307

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Yönetmen 5.7 101,454
2013 Aksiyon Yönetmen    

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Oyuncu
Yönetmen
6.9 364,213
2011 Aksiyon Yönetmen
Senarist
7.2 6,728
2011 Belgesel Yapımcı 7.8 5,843
2010 Belgesel 6.2 358
2010 Belgesel Kameraman
Yapımcı
7.1 373

Ekonomanyak
2010 Belgesel Senarist
Yönetmen
Yapımcı
6.4 5,757
2009 Komedi Yönetmen 8.6 132,946
2009 Komedi Çeşitli 7.9 28,452

Zoraki Tatil
2008 Komedi Yönetmen 5.6 50,967
2007 Belgesel Editör
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
Senarist
8.2 30,753
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.7 4,495

E-katil
2005 Dram Yönetmen Asistanı
Editör
Yapımcı
5.9 23,280
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Komedi Yönetmen 8.8 215,186
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,548) Assassin's Creed (8,417) Doctor Strange (4,664) Allied (4,036) Moana (2,772) Forushande (2,507) Arrival (2,409) Split (2,368) Lion (2,015) Hacksaw Ridge (1,670)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,250) The Flash (4,701) Vikings (3,811) Supernatural (3,062) Blindspot (2,555) Suits (2,331) Sherlock (2,217) The Big Bang Theory (1,806) The Expanse (1,636) The Vampire Diaries (1,533)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017