Giriş Kayıt
Lance Thompson

Lance Thompson


Yapımcı, Casting

Lance Eric Thompson, yapımcı, casting.

Gerçek İsmi: Lance Eric Thompson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Yakınlaşmalar
2013 Gerilim Yapımcı 4.7 1,490
2011 Animasyon Yapımcı 4.7 198
2007 Animasyon Yapımcı 2.2 242
2005 Macera Casting
Yapımcı
   
2005 Fantastik Yapımcı    
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017