Giriş Kayıt
Nesrin Nur

Nesrin Nur


Oyuncu

Nesrin Nur, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Komedi Oyuncu 5.7 25
1972 Oyuncu 5.5 8
1971 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,001
1971 Komedi Oyuncu 5.3 33
1971 Oyuncu 7.2 6
1971 Macera Oyuncu    
1970 Dram Oyuncu 6.2 11
1969 Macera Oyuncu 6.8 64
1969 Macera Oyuncu    
1969 Romantik Oyuncu    

Yayla Güzeli
1969 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017