Giriş Kayıt
Nesrin Nur

Nesrin Nur


Oyuncu

Nesrin Nur, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Komedi Oyuncu 5.7 25
1972 Oyuncu 5.5 8
1971 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,133
1971 Komedi Oyuncu 5.3 33
1971 Oyuncu 7.2 6
1971 Macera Oyuncu    
1970 Dram Oyuncu 6.2 11
1969 Macera Oyuncu 6.8 66
1969 Macera Oyuncu    
1969 Romantik Oyuncu    

Yayla Güzeli
1969 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018