Giriş Kayıt
Malcolm Boddington

Malcolm Boddington


Oyuncu

Malcolm Boddington, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Çeşitli 5.2 6,225
2014 Gizem Oyuncu 6.3 378
2014 Macera Oyuncu 7.0 39,218

Aşk Kurbanları
2007 Suç Oyuncu 6.3 8,073

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Oyuncu 5.6 228,852
2003 Aksiyon Çeşitli    

Willard'ın Fareleri
2003 Dram Çeşitli 6.2 15,886

Uykusuz
2002 Gizem Oyuncu 7.2 242,029
2002 Gerilim Çeşitli 4.5 629
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018