Giriş Kayıt
Malcolm Boddington

Malcolm Boddington


Oyuncu

Malcolm Boddington, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Çeşitli 5.2 4,069
2014 Gizem Oyuncu 6.3 378
2014 Macera Oyuncu 7.0 35,803

Aşk Kurbanları
2007 Suç Oyuncu 6.3 8,073

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Oyuncu 5.6 219,565
2003 Aksiyon Çeşitli    

Willard'ın Fareleri
2003 Dram Çeşitli 6.2 15,577

Uykusuz
2002 Gizem Oyuncu 7.2 228,460
2002 Gerilim Çeşitli 4.4 589
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017