Giriş Kayıt
Andrew Merlino

Andrew Merlino


Editör, Görsel Efekt, Editör

Andrew Merlino, editör, görsel efekt, editör. Burgonya Dükü (2014), Outpost: Black Sun (2012), (2012) Sefiller (2012), (2014) Göç: Tanrılar ve Krallar (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Kalabalıktan Uzak
2015 Dram Editorial Department 7.1 36,338

Burgonya Dükü
2014 Dram Editorial Department 6.6 8,763

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Editorial Department 6.0 140,573
2013 Gerilim Editorial Department 7.0 25,178

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Editorial Department 7.0 208,206

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Editorial Department 7.0 508,582

Sefiller
2012 Dram Editorial Department 7.6 262,709
2012 Aksiyon Editorial Department 5.0 4,287
2012 Aksiyon Editorial Department 7.8 557,151

28 Gün Sonra
2002 Korku Görsel Efekt 7.6 320,816
1999 Biyografi Görsel Efekt    
1998 Korku Editör
Görsel Efekt
4.8 1,367
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017