Giriş Kayıt
Andrew Merlino

Andrew Merlino


Editör, Görsel Efekt, Editör

Andrew Merlino, editör, görsel efekt, editör. Burgonya Dükü (2014), Outpost: Black Sun (2012), (2012) Sefiller (2012), (2014) Göç: Tanrılar ve Krallar (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Kalabalıktan Uzak
2015 Dram Editorial Department 7.1 38,180

Burgonya Dükü
2014 Dram Editorial Department 6.6 9,360

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Editorial Department 6.0 144,902
2013 Gerilim Editorial Department 7.0 25,178

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Editorial Department 7.0 217,413

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Editorial Department 7.0 524,771

Sefiller
2012 Dram Editorial Department 7.6 271,681
2012 Aksiyon Editorial Department 5.0 4,287
2012 Aksiyon Editorial Department 7.8 569,738

28 Gün Sonra
2002 Korku Görsel Efekt 7.6 330,374
1999 Biyografi Görsel Efekt    
1998 Korku Editör
Görsel Efekt
4.8 1,367
Dizi Altyazıları
Westworld (7,287) Supernatural (5,493) The 100 (4,178) The Flash (4,049) La casa de papel (3,976) Legion (2,844) Arrow (2,689) Gotham (2,643) The Expanse (2,446) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,353)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018