Giriş Kayıt
James L. Pearson

James L. Pearson


Sesler

James L. Pearson, sesler. Everything Put Together (2000), (2002) Kaçıklar Üniversitesi (2002), (2002) Kapan (2002), (2001) Yakın Tehdit (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Pearson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Romantik Sesler 6.2 3,603

Kapan
2002 Suç Sesler 6.2 20,884

Tuhaf Bir Dostluk
2002 Dram Sesler 7.3 2,940

Kaçıklar Üniversitesi
2002 Komedi Sesler 6.4 95,138
2001 Aile Sesler 7.6 316

Açık Hat
2001 Komedi Sesler 4.1 3,692

Yakın Tehdit
2001 Suç Sesler 5.5 22,521

Melek Gözler
2001 Dram Sesler 5.6 19,833

Doktor Sevgilim
2001 Komedi Sesler 5.2 1,255

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 Komedi Sesler 5.5 124,707
2000 Dram Sesler 5.8 3,208

Cennetin Güneyi Cehennemin Batısı
2000 Dram Sesler 4.1 1,218
2000 Dram Sesler 6.6 605
2000 Komedi Sesler 6.3 4,853
1999 Komedi Sesler 6.3 965
1997 Gizem Sesler 8.1 2,878
1996 Suç Sesler 8.1 8,345
Film Altyazıları
Black Panther (2,666) Cargo (2,344) Red Sparrow (2,139) Game Night (1,561) True Crimes (1,293) Deadpool (1,139) Avengers: Infinity War (876) L'insulte (829) Annihilation (823) Den of Thieves (814)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,138) Supernatural (6,186) La casa de papel (4,046) Gotham (3,069) Arrow (3,018) The 100 (2,958) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,951) 13 Reasons Why (2,811) The Flash (2,322) Lucifer (1,814)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018