Giriş Kayıt
Sam Mestman

Sam Mestman


Editör, Editör, Yapımcı

Sam Mestman, editör, editör, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Editorial Department 8.5 12

Fokus
2015 Komedi Editorial Department 6.6 174,058
2011 Suç Editör 5.5 175

Tatil Nişanı
2011 Komedi Editorial Department    

Sınırda Cinayet
2011 Gerilim Editorial Department    
2009 Dram Yapımcı
Editör
0
Editorial Department
5.6 223
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017