Giriş Kayıt
Simon Lytting

Simon Lytting


Editör, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Simon Lytting, editör, görsel efekt, sanat bölümü. Maymun (2009), Rich Kids (2007), İtiraf: Bölüm 1 (2013), Klovn: The Movie (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editorial Department 7.3 34

Komün
2016 Dram Görsel Efekt 6.5 3,724

İntikam
2014 Dram Editorial Department 6.8 28,193

İkinci Bir Şans
2014 Dram Çeşitli 6.8 3,526

Sülün Katilleri
2014 Suç Çeşitli 7.1 11,399
2014 Dram Görsel Efekt 5.6 467
2014 Dram Çeşitli 6.5 642

İtiraf: Bölüm 1
2013 Dram Editorial Department 7.0 91,973

Kafesteki Kadın
2013 Suç Editorial Department 7.2 16,582
2013 Dram Editorial Department 6.6 92

Onur Savaşı
2012 Dram Çeşitli 8.3 196,267

Sadece Aşk
2012 Komedi Editorial Department 6.6 10,740
2012 Dram Editorial Department 5.4 493
2012 Dram Editorial Department 5.7 112

Melankoli
2011 Dram Editorial Department 7.1 138,454

Büyükelçi
2011 Belgesel Editorial Department
Görsel Efekt
7.3 3,191
2010 Komedi Sanat Bölümü
Editorial Department
7.2 8,195

Hiçbir Şey Tam Olarak Kötü Değildir
2010 Dram Editorial Department
Görsel Efekt
7.1 869

Hayalimdeki Adam
2010 Dram Çeşitli 5.0 681
2010 Dram Görsel Efekt 7.5 197

Deccal
2009 Dram Editorial Department 6.6 95,066

Maymun
2009 Dram Editorial Department 6.1 1,113
2009 Kısa Metraj Editorial Department 6.6 67

Mamut
2009 Dram Editorial Department 6.9 8,460
2009 Dram Editorial Department 7.0 2,508
2007 Dram Görsel Efekt 5.9 386
2007 Dram Editorial Department 3.8 1,065
2007 Komedi Görsel Efekt 6.1 942
2006 Aile Görsel Efekt 6.3 138

Hoyrat Bölge
2006 Dram Çeşitli 6.4 1,087

Hayal
2006 Dram Çeşitli 7.3 2,199

Tutunamayanlar
2005 Komedi Editorial Department 7.2 2,751
2005 Komedi Editorial Department    

Gece Gündüz
2004 Dram Editorial Department 6.5 1,370
2002 Dram Editorial Department 5.5 60
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017