Giriş Kayıt
Taichi Kokubun

Taichi Kokubun (43)


Oyuncu

Taichi Kokubun, 02 Eylül 1974 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Ôra no izumi (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Eylül 1974
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 39 Dram Oyuncu 6.3 29
2007 33 Komedi Oyuncu 7.0 83
2006 Oyuncu    
2005 31 Komedi Oyuncu 6.1 39
2005 Belgesel Oyuncu    
2002 28 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
1997 Oyuncu    
1997 Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,207) Den of Thieves (2,661) Hostiles (2,613) 12 Strong (2,520) Maze Runner: The Death Cure (2,237) Winchester (1,685) Submergence (1,454) Peter Rabbit (1,424) The Commuter (1,104) Wildling (913)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,031) Supernatural (3,481) The Flash (3,423) The Terror (3,072) Legion (2,947) The Crossing (1,890) The Expanse (1,816) The Big Bang Theory (1,763) Arrow (1,451) Gotham (1,376)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018