Giriş Kayıt
Darren Frohlich

Darren Frohlich


Kameraman

Darren Frohlich, kameraman. Donmuş Irmak (2008), Küçük Çırak (2007), Blank City (2010), Görüşme (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 7.5 5,322
2014 Dram Kameraman 8.1 42,841

Sanal Hayatlar
2012 Dram Kameraman 7.6 64,469

Karanlık At
2011 Dram Kameraman 5.9 4,511
2011 Dram Kameraman 2.6 134
2010 Komedi Kameraman 5.7 2,652
2010 Belgesel Kameraman 7.0 587
2009 Komedi Kameraman 6.7 15,895
2008 Dram Kameraman 6.6 134

Donmuş Irmak
2008 Suç Kameraman 7.2 21,887
2008 Komedi Kameraman 4.6 232

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi Kameraman 6.4 827

Küçük Çırak
2007 Dram Kameraman 7.4 3,583

Görüşme
2007 Dram Kameraman 6.9 12,262
2007 Belgesel Kameraman 7.5 844
2007 Komedi Kameraman    

Pasta Yiyenler
2007 Dram Kameraman 6.4 5,955

Dehşet Odası
2007 Suç Kameraman 5.6 2,753
2005 Komedi Kameraman 7.1 67
2005 Dram Kameraman 6.9 1,134

Süper Dede
2004 Dram Kameraman 6.3 54
2004 Kameraman 4.4 264
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,808) Silence (1,872) Personal Shopper (1,640) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (723) The Void (720) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,898) Supernatural (4,687) The Flash (4,492) Arrow (3,938) The Big Bang Theory (3,242) Better Call Saul (2,902) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,176)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017