Giriş Kayıt
Ana Csernik

Ana Csernik


Casting, Oyuncu

Ana Csernik, casting, oyuncu. Carandiru (2003), Cinnet (2001), Durval Discos (2002), Romeo Ve Juliet Evleniyor (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ana Paula Csernik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Annemle Geçen Yaz
2015 Dram Oyuncu 7.9 7,555

Önemli Kişiler
2010 Dram Oyuncu 6.6 2,266

Sadece Tanrı Şahittir
2006 Dram Oyuncu 6.5 741

Yeraltı Oyunları
2005 Romantik Casting 6.9 258

Romeo Ve Juliet Evleniyor
2005 Komedi Casting 6.1 825
2003 Dram Casting 7.6 14,207
2002 Komedi Casting 6.9 818

Cinnet
2001 Dram Casting 7.7 3,262
Film Altyazıları
Live by Night (10,018) Resident Evil: The Final Chapter (8,773) Hidden Figures (4,644) Rogue One (4,225) Patriots Day (4,214) Assassin's Creed (3,725) Split (3,474) Allied (3,453) Paterson (3,265) Why Him? (2,039)
Dizi Altyazıları
Legion (4,380) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,157) The Expanse (3,034) The Originals (2,745) Colony (2,576) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,149) Vikings (2,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017