Giriş Kayıt


Oyuncu

, oyuncu. Mumya (2017), StreetDance 2 (2012), (2014) Kingsman: Gizli Servis (2014), (2016) Uzay Yolu Sonsuzluk (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

9.3 (16 Oy)
  • Currently 186.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.7 196
2018 Dram Oyuncu 4.9 8,482

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 128,933

Mumya
2017 Aksiyon Oyuncu 5.5 136,368
2016 Dram Oyuncu 6.3 84
2016 Aksiyon Oyuncu 4.6 315

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 196,821

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Oyuncu 7.7 511,931
2014 Dram Oyuncu 4.3 8,510
2012 Dram Oyuncu 5.7 7,721
2012 Müzik Oyuncu 8.8 261
2010 Belgesel Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu 9.1 1,457

Azur Ve Asmar
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 1,947
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018