Giriş Kayıt
Sofia Boutella

Sofia Boutella (35)


Oyuncu

Sofia Boutella, 06 Nisan 1982 Bab El Oued, Algeria doğumlu oyuncu. Mumya (2017), StreetDance 2 (2012), (2014) Kingsman: Gizli Servis (2014), (2016) Star Trek Sonsuzluk (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1982
Doğum Yeri: Bab El Oued, Algeria
Burcu: Koç
9.3 (11 Oy)
  • Currently 185.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sarışın Bomba
2017 35 Aksiyon Oyuncu 7.1 36,231

Mumya
2017 35 Aksiyon Oyuncu 5.6 88,865
2016 34 Dram Oyuncu 5.9 10
2016 34 Aksiyon Oyuncu 4.6 315

Star Trek Sonsuzluk
2016 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 178,202

Kingsman: Gizli Servis
2014 32 Aksiyon Oyuncu 7.7 459,462
2014 32 Dram Oyuncu 4.3 8,249
2012 30 Dram Oyuncu 5.7 7,721
2012 30 Müzik Oyuncu 8.8 261
2010 28 Belgesel Oyuncu    
2006 24 Belgesel Oyuncu    

Azur Ve Asmar
2006 24 Animasyon Oyuncu 7.4 1,947
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017