Giriş Kayıt
Samuel Barnett

Samuel Barnett (36)


Oyuncu, Müzisyen

Samuel Barnett, 25 Nisan 1980 Whitby, North Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen. Kutsal Dedektiflik Bürosu (2016), Desperate Romantics (2009), John Adams (2008), Beautiful People (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1980
Doğum Yeri: Whitby, North Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Oyuncu 8.4 10,230
2015 35 Biyografi Oyuncu 6.7 15,147
2015 Komedi Oyuncu 7.2 306

Jupiter Yükseliyor
2015 35 Aksiyon Oyuncu 5.4 146,126
2014 Dram Oyuncu 8.2 83,171
2012 32 Romantik Oyuncu 6.6 52
2011 Komedi Oyuncu 7.7 1,166
2010 Macera Oyuncu 7.8 1,048
2009 Dram Oyuncu 7.6 1,189

Parlak Yıldız
2009 29 Biyografi Müzik
Oyuncu
7.0 21,566
2008 Korku Oyuncu 7.1 474
2008 Biyografi Oyuncu 8.7 17,430
2008 Komedi Oyuncu 8.5 981

Tarih Öğrencileri
2006 26 Komedi Oyuncu 6.9 18,044

Bayan Henderson Sunar
2005 25 Komedi Oyuncu 7.1 13,605
2001 Komedi Oyuncu 7.0 2,747
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017