Giriş Kayıt
Jamie D. Allen

Jamie D. Allen (41)


Yönetmen Asistanı

Jamie D. Allen, 22 Nisan 1977 Calgary, Alberta, Kanada doğumlu yönetmen asistanı. '71 (2014), Seninle Yaşıyorum (2013), Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği (2014), War & Peace (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1977
Doğum Yeri: Calgary, Alberta, Kanada
Diğer Bir İsmi: Jamie Allen
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Partilerde Kız Tavlama Sanatı
2017 40 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 805
2017 40 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 8,613
2016 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 10,687
2015 38 Aile Yönetmen Asistanı 6.6 920

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 37 Dram Yönetmen Asistanı 4.9 23,143
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.6 6,118
2014 37 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 42,949

Seninle Yaşıyorum
2013 36 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 24,717

Bir Başka Ben
2013 36 Gizem Yönetmen Asistanı 4.7 4,507
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 847
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 7,804
2012 35 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 214

Uğultulu Tepeler
2011 34 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 7,983
2011 Suç Yönetmen Asistanı 8.2 3,544
2010 33 Komedi Yönetmen Asistanı 2.5 182

Tost
2010 33 Biyografi Yönetmen Asistanı    
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 177

Kulübe
2008 31 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 10,620
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 53

Metresler
2008 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 1,556
2007 30 Suç Yönetmen Asistanı 6.1 1,474
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 34

Pembe Dokunuş
2004 27 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 3,577
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 8.6 41,651
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 3,970
2002 25 Müzikal Yönetmen Asistanı 4.8 376
1999 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 1,623
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,024) Hostiles (2,662) Den of Thieves (2,608) Maze Runner: The Death Cure (2,134) 12 Strong (1,943) Wildling (1,753) The Commuter (1,002) Peter Rabbit (956) Submergence (761) A Quiet Place (731)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,278) The Terror (3,297) The Flash (2,646) Legion (2,604) The Crossing (2,152) Vikings (1,327) Supernatural (1,300) The Expanse (1,175) The Big Bang Theory (1,088) Fear the Walking Dead (1,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018