Giriş Kayıt
Peter James

Peter James


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Peter James, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Suç Sanat Bölümü    

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 334,316
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 314,904

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 531,100

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
5.3 152,422

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 781,279

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 452,159

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Sanat Bölümü 6.3 113,049
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 553,238

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 95,139
2010 Suç Sanat Yönetmeni 6.8 1,892

Sır
2010 Gerilim Sanat Bölümü 6.9 57,679

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 240,722

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 462,716
2010 Suç Sanat Yönetmeni    
2009 Dram Sanat Bölümü 6.3 54,134

Bond 22
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 351,755

Babil M.S.
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 85,188

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.9 57,853

İşte Özgür Dünya
2007 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 4,749

Son Umut
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 388,731

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Sanat Bölümü 4.2 32,700

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 231,211

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 145,365

Haylaz Kum Perisi
2004 Macera Sanat Bölümü 5.6 4,226
2003 Dram Sanat Bölümü    

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 9.5 256,941
2001 Macera Sanat Bölümü 6.9 2,952
2000 Macera Sanat Bölümü    
2000 Macera Sanat Bölümü    

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 969,608

Yasak Aşk
1996 Dram Sanat Bölümü 7.0 8,826
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017