Giriş Kayıt
Peter James

Peter James


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Peter James, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mission: Impossible - Yansımalar
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 9.4 1,693

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 266,757

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Suç Sanat Bölümü 6.5 145,072

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 434,792
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 335,327

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 594,205

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
5.3 159,835

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 858,928

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 495,170

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Sanat Bölümü 6.3 118,291
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 572,700

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 100,290
2010 Suç Sanat Yönetmeni 6.8 1,892

Sır
2010 Gerilim Sanat Bölümü 6.9 59,415

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 248,617

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 480,724
2010 Suç Sanat Yönetmeni    
2009 Dram Sanat Bölümü 6.3 56,272

Bond 22
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 364,346

Babil M.S.
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 87,604

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.9 60,594

İşte Özgür Dünya
2007 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 4,749

Son Umut
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 407,067

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Sanat Bölümü 4.3 33,923

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 241,339

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 150,055

Haylaz Kum Perisi
2004 Macera Sanat Bölümü 5.6 4,517
2003 Dram Sanat Bölümü    

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 9.5 256,941
2001 Macera Sanat Bölümü 6.9 2,952
2000 Macera Sanat Bölümü    
2000 Macera Sanat Bölümü    

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 1,040,517

Yasak Aşk
1996 Dram Sanat Bölümü 7.0 9,066
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018