Giriş Kayıt
Peter James

Peter James


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Peter James, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 129,851

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Suç Sanat Bölümü 6.8 50,734

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 364,148
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 322,088

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 546,611

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
5.3 154,904

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 801,320

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 464,639

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Sanat Bölümü 6.3 114,808
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 559,693

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 96,446
2010 Suç Sanat Yönetmeni 6.8 1,892

Sır
2010 Gerilim Sanat Bölümü 6.9 58,349

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 243,207

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 468,822
2010 Suç Sanat Yönetmeni    
2009 Dram Sanat Bölümü 6.3 54,885

Bond 22
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 356,057

Babil M.S.
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 86,057

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.9 58,831

İşte Özgür Dünya
2007 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 4,749

Son Umut
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 395,164

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Sanat Bölümü 4.2 33,067

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 234,502

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 146,894

Haylaz Kum Perisi
2004 Macera Sanat Bölümü 5.6 4,226
2003 Dram Sanat Bölümü    

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 9.5 256,941
2001 Macera Sanat Bölümü 6.9 2,952
2000 Macera Sanat Bölümü    
2000 Macera Sanat Bölümü    

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 990,057

Yasak Aşk
1996 Dram Sanat Bölümü 7.0 9,066
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,709) The Foreigner (6,713) Stronger (5,815) Flatliners (4,697) Dunkirk (3,675) Beyond Skyline (2,935) American Made (2,427) Kingsman: The Golden Circle (2,122) It (1,946) Loving Vincent (1,849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017