Giriş Kayıt
Matt Sprague

Matt Sprague


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Matt Sprague, yapımcı, yapım yöneticisi. The Last Ship (2014), Ringer (2011), İntikam Peşinde (2010), (2015) Entourage (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 77,936
2015 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 64,575

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 301,367

Işıkların Ötesinde
2014 Dram Taşıma Bölümü 6.9 12,399
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 42,043
2013 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 130
2013 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 496
2012 Dram Yapımcı 6.0 1,419
2011 Suç Taşıma Bölümü 6.9 18,662

İntikam Peşinde
2010 Suç Taşıma Bölümü 6.6 78,561
2006 Komedi Yapımcı 5.6 289
2006 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 718
2004 Dram Çeşitli 7.1 776
2004 Komedi Taşıma Bölümü 8.5 141,449
2003 Suç Çeşitli 7.2 20,099
2003 Dram Çeşitli 8.5 35,924
2002 Komedi Çeşitli 8.0 52,771
2001 Komedi Çeşitli 8.0 15,064
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017