Giriş Kayıt
Matt Sprague

Matt Sprague


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Matt Sprague, yapımcı, yapım yöneticisi. The Last Ship (2014), Ringer (2011), İntikam Peşinde (2010), (2015) Entourage (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü    
2015 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 63,275

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 291,742

Işıkların Ötesinde
2014 Dram Taşıma Bölümü 6.9 12,088
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 41,027
2013 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 130
2013 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 496
2012 Dram Yapımcı 6.0 1,419
2011 Suç Taşıma Bölümü 6.9 18,572

İntikam Peşinde
2010 Suç Taşıma Bölümü 6.6 77,556
2006 Komedi Yapımcı 5.6 289
2006 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 718
2004 Dram Çeşitli 7.1 776
2004 Komedi Taşıma Bölümü 8.5 139,795
2003 Suç Çeşitli 7.2 20,099
2003 Dram Çeşitli 8.5 35,356
2002 Komedi Çeşitli 8.0 52,026
2001 Komedi Çeşitli 8.0 14,944
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,488) Supernatural (4,715) The Expanse (4,353) Vikings (4,175) Suits (3,694) The Big Bang Theory (2,571) Sherlock (2,521) Arrow (2,062) Legion (2,012) Blindspot (1,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017