Giriş Kayıt
Matt Sprague

Matt Sprague


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Matt Sprague, yapımcı, yapım yöneticisi. Ringer (2011), İntikam Peşinde (2010), The Last Ship (2014), (2015) Entourage (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 158,708
2015 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 68,280

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 319,071

Işıkların Ötesinde
2014 Dram Taşıma Bölümü 6.9 13,227
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 46,858
2013 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 130
2013 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 496
2012 Dram Yapımcı 6.0 1,419
2011 Suç Taşıma Bölümü 6.9 18,827

İntikam Peşinde
2010 Suç Taşıma Bölümü 6.6 81,529
2006 Komedi Yapımcı 5.6 289
2006 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 718
2004 Dram Çeşitli 7.1 776
2004 Komedi Taşıma Bölümü 8.5 146,631
2003 Suç Çeşitli 7.1 21,128
2003 Dram Çeşitli 8.5 38,309
2002 Komedi Çeşitli 8.0 55,850
2001 Komedi Çeşitli 8.0 15,390
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,846) Den of Thieves (2,622) Maze Runner: The Death Cure (2,328) Hostiles (2,222) Winchester (2,205) 12 Strong (2,012) Submergence (1,693) Peter Rabbit (1,234) The Commuter (1,116) A martfüi rém (782)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,827) Supernatural (3,898) The Flash (3,345) The Terror (2,691) Legion (2,456) The Big Bang Theory (2,363) Gotham (2,070) The Expanse (2,009) The Crossing (1,887) Arrow (1,805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018