Giriş Kayıt
Matt Sprague

Matt Sprague


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Matt Sprague, yapımcı, yapım yöneticisi. Ringer (2011), İntikam Peşinde (2010), The Last Ship (2014), (2015) Entourage (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.8 133,812
2015 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 66,186

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 309,138

Işıkların Ötesinde
2014 Dram Taşıma Bölümü 6.9 12,682
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 44,162
2013 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 130
2013 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 496
2012 Dram Yapımcı 6.0 1,419
2011 Suç Taşıma Bölümü 6.9 18,790

İntikam Peşinde
2010 Suç Taşıma Bölümü 6.6 79,667
2006 Komedi Yapımcı 5.6 289
2006 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 718
2004 Dram Çeşitli 7.1 776
2004 Komedi Taşıma Bölümü 8.5 143,452
2003 Suç Çeşitli 7.2 20,099
2003 Dram Çeşitli 8.5 37,023
2002 Komedi Çeşitli 8.0 53,717
2001 Komedi Çeşitli 8.0 15,203
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017