Giriş Kayıt
Matt Sprague

Matt Sprague


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Matt Sprague, yapımcı, yapım yöneticisi. The Last Ship (2014), Ringer (2011), İntikam Peşinde (2010), (2015) Entourage (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 45,967
2015 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 64,162

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 297,658

Işıkların Ötesinde
2014 Dram Taşıma Bölümü 6.9 12,319
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 41,694
2013 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 130
2013 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 496
2012 Dram Yapımcı 6.0 1,419
2011 Suç Taşıma Bölümü 6.9 18,638

İntikam Peşinde
2010 Suç Taşıma Bölümü 6.6 78,312
2006 Komedi Yapımcı 5.6 289
2006 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 718
2004 Dram Çeşitli 7.1 776
2004 Komedi Taşıma Bölümü 8.5 140,913
2003 Suç Çeşitli 7.2 20,099
2003 Dram Çeşitli 8.5 35,724
2002 Komedi Çeşitli 8.0 52,508
2001 Komedi Çeşitli 8.0 15,033
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017