Giriş Kayıt
Matt Sprague

Matt Sprague


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Matt Sprague, yapımcı, yapım yöneticisi. Ringer (2011), İntikam Peşinde (2010), The Last Ship (2014), (2015) Entourage (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.8 142,646
2015 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 66,795

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 312,148

Işıkların Ötesinde
2014 Dram Taşıma Bölümü 6.9 12,777
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 45,558
2013 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 130
2013 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 496
2012 Dram Yapımcı 6.0 1,419
2011 Suç Taşıma Bölümü 6.9 18,827

İntikam Peşinde
2010 Suç Taşıma Bölümü 6.6 80,235
2006 Komedi Yapımcı 5.6 289
2006 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 718
2004 Dram Çeşitli 7.1 776
2004 Komedi Taşıma Bölümü 8.5 144,360
2003 Suç Çeşitli 7.2 20,099
2003 Dram Çeşitli 8.5 37,399
2002 Komedi Çeşitli 8.0 54,145
2001 Komedi Çeşitli 8.0 15,203
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017