Giriş Kayıt
Mauricio Vega

Mauricio Vega


Kameraman

Mauricio Vega, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Mo Vega
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.5 180
2013 Korku Kameraman    
2012 Belgesel Kameraman 7.1 184

Apokalipto
2006 Aksiyon Kameraman 7.8 247,913

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Kameraman 7.7 279,902

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Kameraman 7.4 175,169
2002 Biyografi Kameraman 7.4 65,323

Büyük Günahlar
2002 Suç Kameraman 6.3 31,767

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Kameraman 5.2 4,785

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 Dram Kameraman 8.1 183,828
1999 Komedi Kameraman    
Film Altyazıları
Kidnap (4,314) T2 Trainspotting (3,418) Beauty and the Beast (2,920) Contratiempo (1,521) The Fate of the Furious (1,464) Redivider (1,265) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,030) The Great Wall (931) Get Out (815)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,905) Better Call Saul (5,759) The Flash (5,758) Twin Peaks (4,171) Lucifer (4,086) Into the Badlands (3,647) Supernatural (3,247) Gotham (2,951) 12 Monkeys (2,554) Fargo (2,488)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017