Giriş Kayıt
Mauricio Vega

Mauricio Vega


Kameraman

Mauricio Vega, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Mo Vega
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.3 217
2014 Korku Kameraman 3.0 509
2012 Belgesel Kameraman 7.1 184

Apokalipto
2006 Aksiyon Kameraman 7.8 254,237

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Kameraman 7.7 287,086

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Kameraman 7.4 179,266
2002 Biyografi Kameraman 7.4 67,562

Büyük Günahlar
2002 Suç Kameraman 6.3 32,928

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Kameraman 5.2 4,785

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 Dram Kameraman 8.1 189,478
1999 Komedi Kameraman    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,051) Stronger (4,032) Dunkirk (2,998) Loving Vincent (1,886) American Made (1,596) It (1,553) Flatliners (1,515) Kingsman: The Golden Circle (1,415) Mother! (1,317) The Foreigner (717)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,800) Mr. Robot (6,494) Shameless (5,565) Game of Thrones (3,178) Manhunt: Unabomber (2,729) Peaky Blinders (2,613) Designated Survivor (1,472) Lucifer (1,312) The Big Bang Theory (1,256) Supernatural (1,134)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017