Giriş Kayıt
Mauricio Vega

Mauricio Vega


Kameraman

Mauricio Vega, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Mo Vega
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.5 155
2013 Korku Kameraman    
2012 Belgesel Kameraman 7.1 184

Apokalipto
2006 Aksiyon Kameraman 7.8 245,858

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Kameraman 7.7 277,649

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Kameraman 7.4 173,766
2002 Biyografi Kameraman 7.4 64,710

Büyük Günahlar
2002 Suç Kameraman 6.3 31,423

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Kameraman 5.2 4,785

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 Dram Kameraman 8.1 182,071
1999 Komedi Kameraman    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,258) Split (5,033) Rogue One (4,752) Hidden Figures (3,722) Assassin's Creed (3,059) Paterson (2,864) Patriots Day (2,415) Allied (1,885) Brimstone (1,600) Passengers (1,282)
Dizi Altyazıları
Legion (8,303) Arrow (4,905) The Flash (4,821) The Expanse (2,605) Legends of Tomorrow (2,461) The Blacklist (2,009) The 100 (1,817) Colony (1,805) Designated Survivor (1,712) Vikings (1,701)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017