Giriş Kayıt
Mauricio Vega

Mauricio Vega


Kameraman

Mauricio Vega, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Mo Vega
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.5 160
2013 Korku Kameraman    
2012 Belgesel Kameraman 7.1 184

Apokalipto
2006 Aksiyon Kameraman 7.8 246,912

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Kameraman 7.7 278,718

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Kameraman 7.4 174,439
2002 Biyografi Kameraman 7.4 64,994

Büyük Günahlar
2002 Suç Kameraman 6.3 31,602

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Kameraman 5.2 4,785

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 Dram Kameraman 8.1 182,931
1999 Komedi Kameraman    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017