Giriş Kayıt
Remi Tournois

Remi Tournois


Kameraman

Remi Tournois, kameraman. (2015) Bay Doğru (2015), (2014) 13 Günah (2014), (2015) Zoo (2015), (2009) Beyaz Hüzün (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rémi Tournois
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 87,231

Bay Doğru
2015 Aksiyon Kameraman 6.3 32,443
2015 Dram Kameraman 5.7 4,956
2015 Dram Kameraman 7.0 15,293

Fokus
2015 Komedi Kameraman 6.6 169,935
2015 Komedi Kameraman 5.4 11,233
2015 Dram Kameraman 7.5 23,979

13 Günah
2014 Korku Kameraman 6.3 25,952

Yalın Ayak
2014 Komedi Kameraman 6.6 19,004

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Kameraman 6.7 50,574
2014 Komedi Kameraman 6.1 536

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Kameraman 7.1 285,866
2014 Korku Kameraman 5.9 5,220
2014 Aksiyon Kameraman 5.2 14,147

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Kameraman 8.1 497,667

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 196,392
2013 Komedi Kameraman 5.0 1,387

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Kameraman 7.3 500,916

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Kameraman 5.8 153,876

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Kameraman 6.2 72,814

Bitik Şehir
2013 Suç Kameraman 6.2 67,215
2013 Aksiyon Kameraman 5.2 15,999

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Kameraman 5.7 41,464

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Kameraman 5.5 38,883

Çok Gizli
2012 Aksiyon Kameraman 5.0 15,820

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Kameraman 5.5 196,680

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Kameraman 5.9 134,609

Kampanya
2012 Komedi Kameraman 6.2 111,601

Şanslı Biri
2012 Dram Kameraman 6.5 84,482
2012 Komedi Kameraman 5.1 1,871

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Kameraman 6.2 40,586
2011 Suç Kameraman 4.6 1,431

İyi Günde Kötü Günde
2011 Komedi Kameraman 5.0 7,762
2011 Komedi Kameraman 7.1 9,038
2011 Aksiyon Kameraman 5.1 4,287

Mekanik
2011 Aksiyon Kameraman 6.6 130,622

Efsanevi
2010 Dram Kameraman 6.3 4,282
2010 Komedi Kameraman 7.6 2,115
2010 Biyografi Kameraman 5.6 1,674

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 Komedi Kameraman    
2010 Gerilim Kameraman 5.0 102

Gebelik Anlaşması
2010 Biyografi Kameraman    

Beyaz Hüzün
2009 Dram Kameraman 6.3 12,774

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Kameraman 4.5 47,113

Dehşet Treni
2008 Korku Kameraman 6.1 51,021
2004 Dram Kameraman    
2003 Dram Kameraman 3.6 38,393
2003 Gerilim Kameraman    
2002 Komedi Kameraman 6.7 59
2002 Suç Kameraman 7.2 8,135
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017