Giriş Kayıt
Remi Tournois

Remi Tournois


Kameraman

Remi Tournois, kameraman. (2015) Bay Doğru (2015), (2014) 13 Günah (2014), (2015) Zoo (2015), (2009) Beyaz Hüzün (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rémi Tournois
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Kameraman    

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 95,187

Bay Doğru
2015 Aksiyon Kameraman 6.3 34,306
2015 Dram Kameraman 5.7 5,303
2015 Dram Kameraman 6.9 16,633

Fokus
2015 Komedi Kameraman 6.6 174,058
2015 Komedi Kameraman 5.4 11,702
2015 Dram Kameraman 7.5 25,187

13 Günah
2014 Korku Kameraman 6.3 26,476

Yalın Ayak
2014 Komedi Kameraman 6.6 19,203

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Kameraman 6.7 52,047
2014 Komedi Kameraman 6.1 536

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Kameraman 7.1 292,057
2014 Korku Kameraman 5.9 5,399
2014 Aksiyon Kameraman 5.2 14,260

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Kameraman 8.1 510,720

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 198,956
2013 Komedi Kameraman 5.0 1,387

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Kameraman 7.3 510,346

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Kameraman 5.8 155,552

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Kameraman 6.2 74,142

Bitik Şehir
2013 Suç Kameraman 6.2 68,054
2013 Aksiyon Kameraman 5.2 16,162

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Kameraman 5.7 42,047

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Kameraman 5.5 39,344

Çok Gizli
2012 Aksiyon Kameraman 5.0 16,076

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Kameraman 5.5 199,119

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Kameraman 5.9 135,968

Kampanya
2012 Komedi Kameraman 6.1 112,719

Şanslı Biri
2012 Dram Kameraman 6.5 86,051
2012 Komedi Kameraman 5.1 1,871

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Kameraman 6.2 41,038
2011 Suç Kameraman 4.6 1,431

İyi Günde Kötü Günde
2011 Komedi Kameraman 5.0 7,762
2011 Komedi Kameraman 7.1 9,516
2011 Aksiyon Kameraman 5.1 4,287

Mekanik
2011 Aksiyon Kameraman 6.6 132,587

Efsanevi
2010 Dram Kameraman 6.3 4,282
2010 Komedi Kameraman 7.6 2,115
2010 Biyografi Kameraman 5.6 1,674

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 Komedi Kameraman    
2010 Gerilim Kameraman 5.0 102

Gebelik Anlaşması
2010 Biyografi Kameraman    

Beyaz Hüzün
2009 Dram Kameraman 6.3 12,774

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Kameraman 4.6 47,978

Dehşet Treni
2008 Korku Kameraman 6.1 51,889
2004 Dram Kameraman    
2003 Dram Kameraman 3.6 42,889
2003 Gerilim Kameraman    
2002 Komedi Kameraman 6.7 59
2002 Suç Kameraman 7.2 8,135
Film Altyazıları
The Foreigner (7,805) The Mountain Between Us (5,320) Flatliners (5,068) Stronger (3,503) Beyond Skyline (3,443) Dunkirk (3,299) American Made (2,233) Kingsman: The Golden Circle (1,998) It (1,803) Victoria & Abdul (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017