Giriş Kayıt
Remi Tournois

Remi Tournois


Kameraman

Remi Tournois, kameraman. (2015) Bay Doğru (2015), (2014) 13 Günah (2014), (2015) Zoo (2015), (2009) Beyaz Hüzün (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rémi Tournois
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Kameraman    

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 92,337

Bay Doğru
2015 Aksiyon Kameraman 6.3 33,742
2015 Dram Kameraman 5.7 5,219
2015 Dram Kameraman 7.0 16,311

Fokus
2015 Komedi Kameraman 6.6 172,392
2015 Komedi Kameraman 5.4 11,690
2015 Dram Kameraman 7.5 24,765

13 Günah
2014 Korku Kameraman 6.3 26,436

Yalın Ayak
2014 Komedi Kameraman 6.6 19,203

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Kameraman 6.7 51,537
2014 Komedi Kameraman 6.1 536

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Kameraman 7.1 289,843
2014 Korku Kameraman 5.9 5,399
2014 Aksiyon Kameraman 5.2 14,260

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Kameraman 8.1 505,822

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 198,017
2013 Komedi Kameraman 5.0 1,387

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Kameraman 7.3 506,987

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Kameraman 5.8 154,956

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Kameraman 6.2 73,716

Bitik Şehir
2013 Suç Kameraman 6.2 67,662
2013 Aksiyon Kameraman 5.2 16,162

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Kameraman 5.7 41,710

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Kameraman 5.5 39,182

Çok Gizli
2012 Aksiyon Kameraman 5.0 16,076

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Kameraman 5.5 198,231

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Kameraman 5.9 135,363

Kampanya
2012 Komedi Kameraman 6.1 112,310

Şanslı Biri
2012 Dram Kameraman 6.5 85,499
2012 Komedi Kameraman 5.1 1,871

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Kameraman 6.2 40,849
2011 Suç Kameraman 4.6 1,431

İyi Günde Kötü Günde
2011 Komedi Kameraman 5.0 7,762
2011 Komedi Kameraman 7.1 9,516
2011 Aksiyon Kameraman 5.1 4,287

Mekanik
2011 Aksiyon Kameraman 6.6 131,838

Efsanevi
2010 Dram Kameraman 6.3 4,282
2010 Komedi Kameraman 7.6 2,115
2010 Biyografi Kameraman 5.6 1,674

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 Komedi Kameraman    
2010 Gerilim Kameraman 5.0 102

Gebelik Anlaşması
2010 Biyografi Kameraman    

Beyaz Hüzün
2009 Dram Kameraman 6.3 12,774

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Kameraman 4.6 47,673

Dehşet Treni
2008 Korku Kameraman 6.1 51,458
2004 Dram Kameraman    
2003 Dram Kameraman 3.6 40,842
2003 Gerilim Kameraman    
2002 Komedi Kameraman 6.7 59
2002 Suç Kameraman 7.2 8,135
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017