Giriş Kayıt
Nancy Telzerow

Nancy Telzerow


Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Nancy Telzerow, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 872
2015 Korku Oyuncu 5.2 6,343
2014 Komedi Oyuncu
Yapım Yöneticisi
4.5 73
2012 Komedi Oyuncu    
2011 Korku Oyuncu 5.7 84
Dizi Altyazıları
Vikings (13,649) Supernatural (5,797) Mr. Robot (5,378) The Big Bang Theory (4,600) Gotham (3,576) Game of Thrones (3,388) Arrow (2,612) The Flash (2,497) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,391) Shameless (2,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017