Giriş Kayıt
Sarah Schechter

Sarah Schechter


Yapımcı

Sarah Schechter, yapımcı. Pan (2015), (2015) Supergirl (2015), (2016) Geleceğin Efsaneleri (2016), (2015) Kör Nokta (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı 8.0 13,185

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Yapımcı 7.1 51,677
2015 Macera Yapımcı 5.8 46,918

Kör Nokta
2015 Suç Yapımcı 7.6 44,406
2015 Aksiyon Yapımcı 6.6 61,726
2014 Aksiyon Yapımcı 8.1 210,601
2014 Komedi Yapımcı 6.8 7,448

Ok
2012 Aksiyon Yapımcı 7.9 325,240

Suda Yaşam
2004 Macera Çeşitli 7.3 145,855

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Çeşitli 7.6 218,727
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017