Giriş Kayıt
Sarah Schechter

Sarah Schechter


Yapımcı

Sarah Schechter, yapımcı. Riverdale (2017), Pan (2015), (2015) Supergirl (2015), (2016) Geleceğin Efsaneleri (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı 7.9 17,780

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Yapımcı 7.0 54,166
2015 Macera Yapımcı 5.8 47,502

Kör Nokta
2015 Suç Yapımcı 7.6 45,495
2015 Aksiyon Yapımcı 6.6 64,104
2014 Aksiyon Yapımcı 8.1 215,004
2014 Komedi Yapımcı 6.8 7,501

Ok
2012 Aksiyon Yapımcı 7.8 328,933

Suda Yaşam
2004 Macera Çeşitli 7.3 147,289

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Çeşitli 7.6 220,057
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017