Giriş Kayıt
Sarah Schechter

Sarah Schechter


Yapımcı

Sarah Schechter, yapımcı. Pan (2015), Riverdale (2017), (2014) The Flash (2014), (2015) Supergirl (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı 8.0 8,821

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Yapımcı 7.1 49,786
2015 Macera Yapımcı 5.8 46,353

Kör Nokta
2015 Suç Yapımcı 7.6 43,309
2015 Aksiyon Yapımcı 6.6 59,751
2014 Aksiyon Yapımcı 8.1 206,899
2014 Komedi Yapımcı 6.8 7,413

Ok
2012 Aksiyon Yapımcı 7.9 322,298

Suda Yaşam
2004 Macera Çeşitli 7.3 145,102

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Çeşitli 7.6 217,639
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,396) Doctor Strange (7,537) Allied (6,895) John Wick: Chapter 2 (6,754) Moana (5,194) Lion (3,778) Arrival (3,622) Forushande (3,357) Hacksaw Ridge (2,565) Split (2,423)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,309) Supernatural (4,975) Vikings (4,898) The Expanse (4,512) Suits (3,845) Sherlock (2,879) The Big Bang Theory (2,789) Blindspot (2,516) Arrow (2,229) Legion (2,140)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017