Giriş Kayıt
Sarah Schechter

Sarah Schechter


Yapımcı

Sarah Schechter, yapımcı. Pan (2015), Constantine: City of Demons (2018), (2015) Supergirl (2015), (2016) Geleceğin Efsaneleri (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Yapımcı 8.5 584
2018 Dram Yapımcı 7.6 4,886
2018 Aksiyon Yapımcı 6.5 12,022
2018 Aksiyon Yapımcı    
2018 Dram Yapımcı    
2018 Komedi Yapımcı    
2016 Suç Yapımcı 7.6 60,268

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Yapımcı 6.9 70,896
2015 Macera Yapımcı 5.8 53,058
2015 Aksiyon Yapımcı 6.5 84,734

Kör Nokta
2015 Aksiyon Yapımcı 7.5 55,434
2014 Aksiyon Yapımcı 8.0 252,414
2014 Komedi Yapımcı 6.8 8,032

Ok
2012 Aksiyon Yapımcı 7.7 359,306

Suda Yaşam
2004 Macera Çeşitli 7.3 158,739

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Çeşitli 7.6 235,693
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018