Giriş Kayıt
Sarah Schechter

Sarah Schechter


Yapımcı

Sarah Schechter, yapımcı. Pan (2015), Constantine: City of Demons (2018), (2015) Supergirl (2015), (2016) Geleceğin Efsaneleri (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Yapımcı 8.5 584
2018 Dram Yapımcı 7.4 2,969
2018 Aksiyon Yapımcı 6.5 11,410
2018 Aksiyon Yapımcı    
2018 Dram Yapımcı    
2018 Komedi Yapımcı    
2016 Suç Yapımcı 7.7 55,921

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Yapımcı 7.0 69,467
2015 Macera Yapımcı 5.8 52,551
2015 Aksiyon Yapımcı 6.5 82,345

Kör Nokta
2015 Aksiyon Yapımcı 7.5 54,550
2014 Aksiyon Yapımcı 8.0 249,002
2014 Komedi Yapımcı 6.8 7,984

Ok
2012 Aksiyon Yapımcı 7.7 356,455

Suda Yaşam
2004 Macera Çeşitli 7.3 157,615

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Çeşitli 7.6 234,086
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018