Giriş Kayıt
Sarah Schechter

Sarah Schechter


Yapımcı

Sarah Schechter, yapımcı. Pan (2015), (2015) Supergirl (2015), (2016) Geleceğin Efsaneleri (2016), (2015) Kör Nokta (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı    
2018 Aksiyon Yapımcı    
2017 Suç Yapımcı 7.8 41,542
2017 Dram Yapımcı 8.5 11

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Yapımcı 7.0 62,321
2015 Macera Yapımcı 5.8 50,398
2015 Aksiyon Yapımcı 6.5 74,713

Kör Nokta
2015 Aksiyon Yapımcı 7.5 50,394
2014 Aksiyon Yapımcı 8.0 234,804
2014 Komedi Yapımcı 6.8 7,769

Ok
2012 Aksiyon Yapımcı 7.8 344,966

Suda Yaşam
2004 Macera Çeşitli 7.3 152,820

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Çeşitli 7.6 227,392
- Animasyon Yapımcı    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017