Giriş Kayıt
Amy Chum

Amy Chum


Oyuncu

Amy Chum, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tan En-mei | Yan-mei Tam | En-mei Tan | Hsin Yun-m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Akşamcı
2010 Dram Oyuncu 6.4 74

Gökkuşağının Yankısı
2010 Dram Oyuncu 7.4 1,331
2010 Aksiyon Oyuncu 5.4 463

Gece Ve Sis
2009 Suç Oyuncu 7.1 381
2008 Korku Oyuncu 5.2 30
2008 Korku Oyuncu    

Hooked on You
2007 Komedi Oyuncu 6.8 270
2006 Dram Oyuncu 6.7 103
2005 Animasyon Oyuncu 4.9 250
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018