Giriş Kayıt
Amy Chum

Amy Chum


Oyuncu

Amy Chum, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tan En-mei | Yan-mei Tam | En-mei Tan | Hsin Yun-m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Akşamcı
2010 Dram Oyuncu 6.4 74

Gökkuşağının Yankısı
2010 Dram Oyuncu 7.4 1,331
2010 Aksiyon Oyuncu 5.4 463

Gece Ve Sis
2009 Dram Oyuncu 7.1 362
2008 Korku Oyuncu 5.2 30
2008 Korku Oyuncu    

Hooked on You
2007 Komedi Oyuncu 6.8 270
2006 Dram Oyuncu 6.7 103
2005 Animasyon Oyuncu 4.9 250
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017