Giriş Kayıt
Amy Chum

Amy Chum


Oyuncu

Amy Chum, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tan En-mei | Yan-mei Tam | En-mei Tan | Hsin Yun-m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Akşamcı
2010 Dram Oyuncu 6.4 74

Gökkuşağının Yankısı
2010 Dram Oyuncu 7.4 1,331
2010 Aksiyon Oyuncu 5.4 463

Gece Ve Sis
2009 Suç Oyuncu 7.1 381
2008 Korku Oyuncu 5.2 30
2008 Korku Oyuncu    

Hooked on You
2007 Komedi Oyuncu 6.8 270
2006 Dram Oyuncu 6.7 103
2005 Animasyon Oyuncu 4.9 250
Dizi Altyazıları
Vikings (6,492) Shameless (4,244) Game of Thrones (3,219) Mr. Robot (3,011) Supernatural (2,776) The Big Bang Theory (2,239) Arrow (2,229) Outlander (1,998) Gotham (1,827) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,781)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017