Giriş Kayıt
Mark Henley

Mark Henley (62)


Kameraman, Animasyon, Görüntü Yönetmeni

Mark Henley, 05 Aralık 1955 Los Angeles, California, ABD doğumlu kameraman, animasyon, görüntü yönetmeni. Karlar Ülkesi (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1955
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark A. Henley | Mark Allen Henley
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 61 Animasyon Kameraman 8.0 349,170

6 Süper Kahraman
2014 59 Animasyon Kameraman 7.8 341,459

Karlar Ülkesi
2013 58 Animasyon Kameraman 7.5 487,763

Oyunbozan Ralph
2012 57 Animasyon Kameraman 7.7 313,366
2011 56 Animasyon Kameraman 7.4 745
2011 56 Animasyon Animasyon 7.2 18,022

Prenses Ve Kurbağa
2009 54 Animasyon Animasyon 7.1 102,718
2008 53 Animasyon Animasyon 6.9 165,236

Robinson Ailesi
2007 52 Animasyon Animasyon 6.9 76,457
2006 51 Animasyon Animasyon 7.9 3,398

Cesur Civciv
2005 50 Animasyon Animasyon 5.8 74,036

Kahraman İnekler
2004 49 Animasyon Animasyon 5.4 13,823
2004 49 Animasyon Çeşitli 6.7 997
2003 48 Animasyon Animasyon 8.0 2,984

Define Gezegeni
2002 47 Animasyon Animasyon 7.1 84,772

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 46 Animasyon Çeşitli 6.8 86,559

Şaşkın İmparator
2000 45 Animasyon Çeşitli 7.3 149,927
1999 44 Animasyon Çeşitli 7.2 29,013
1999 44 Animasyon Animasyon 7.2 169,894
1998 43 Animasyon Çeşitli 7.6 206,258

Herkül
1997 42 Animasyon Animasyon 7.3 169,846

Notre Dame'ın Kamburu
1996 41 Animasyon Çeşitli 6.9 119,610
1995 40 Animasyon Animasyon 6.7 141,757
1994 39 Animasyon Kameraman 6.5 19,700

Kırmızı Kanatlar
1992 37 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.8 56,880
1992 37 Animasyon Kameraman 6.5 23,559
1991 36 Animasyon Kameraman 6.0 2,456

Komşum Totoro
1988 33 Animasyon Görüntü Yönetmeni 8.2 219,877
1988 Animasyon Kameraman    
1988 33 Animasyon Kameraman 7.2 1,638
1983 28 Aile Kameraman 7.0 1,217
1982 27 Animasyon Kameraman 7.0 1,245
1981 26 Aile Kameraman 7.1 1,574
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018