Giriş Kayıt
Junichi Suwabe

Junichi Suwabe (45)


Oyuncu

Junichi Suwabe, 29 Mart 1972 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Space Dandy (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1972
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Jyunichi Suwabe
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 8.4 351
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 348
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 199
2017 45 Animasyon Oyuncu 7.7 288
2017 45 Animasyon Oyuncu    
2017 45 Animasyon Oyuncu 8.4 552
2017 Animasyon Oyuncu 7.1 124
2017 Animasyon Oyuncu 7.4 162
2017 45 Animasyon Oyuncu 6.2 1,034
2016 Animasyon Oyuncu 8.7 2,105
2016 Aksiyon Oyuncu 8.9 10
2016 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 8.0 33
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 70
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 213
2015 Animasyon Oyuncu 5.9 31
2015 Animasyon Oyuncu 8.4 2,123
2015 Animasyon Oyuncu    
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 1,595
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 875
2014 42 Animasyon Oyuncu 6.6 6,290
2014 Animasyon Oyuncu 8.5 326
2014 Fantastik Oyuncu 6.7 32
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 1,632
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 145
2013 41 Animasyon Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu 5.3 11
2013 Animasyon Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 89
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 151
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 34
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 1,957
2012 40 Animasyon Oyuncu 7.3 1,186
2012 Romantik Oyuncu 8.3 9
2012 Animasyon Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 135
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 418
2012 Animasyon Oyuncu 6.2 6
2011 39 Animasyon Oyuncu 6.6 51
2011 Müzik Oyuncu 7.1 136
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 46
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 832
2010 Animasyon Oyuncu 7.5 6,099
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 231
2010 Animasyon Oyuncu 8.7 729
2010 38 Animasyon Oyuncu 7.0 781
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 279

Street Fighter IV: The Ties That Bind
2009 37 Animasyon Oyuncu    
2009 Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 157
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 32
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 4,125
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 482
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 2,570
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 13
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 82
2008 Animasyon Oyuncu 6.0 70
2008 Animasyon Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 479
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 7.5 75
2006 Animasyon Oyuncu 7.6 79
2006 Animasyon Oyuncu 8.6 1,354
2006 Animasyon Oyuncu 7.6 2,409
2006 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 7.3 243
2005 33 Animasyon Oyuncu    

Final Fantasy 7
2005 33 Animasyon Oyuncu 7.4 50,184
2005 Animasyon Oyuncu 7.3 2,059
2005 Animasyon Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 940
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 35,638
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 837

Metal Simyacı
2003 Animasyon Oyuncu 8.7 46,821
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 49
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 48,576
2002 Animasyon Oyuncu    
1999 Animasyon Oyuncu 8.7 3,383
1992 Animasyon Oyuncu 8.2 1,000
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,525) Blade Runner 2049 (3,478) Jigsaw (2,619) Last Flag Flying (2,421) The Man from Earth: Holocene (2,401) Geostorm (2,358) The Open House (1,342) Dunkirk (1,173) The Foreigner (1,032) It (1,007)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,013) Black Mirror (5,584) Supernatural (4,688) The Big Bang Theory (4,033) Shameless (2,618) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,560) The Blacklist (2,212) The Flash (1,908) The X Files (1,885) Knightfall (1,468)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018