Giriş Kayıt
Devang Shah

Devang Shah


Animasyon

Devang Shah, animasyon. Deewangee (2002), Samay: When Time Strikes (2003), 16 December (2002), Iqbal (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Animasyon    
2006 Komedi Çeşitli 5.5 501
2006 Müzikal Çeşitli 6.3 276
2006 Aksiyon Çeşitli 4.9 2,587
2005 Dram Çeşitli 8.2 9,818
2005 Biyografi Çeşitli 6.7 7,292
2005 Dram Çeşitli 4.3 622
2004 Romantik Çeşitli 5.1 1,318

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Çeşitli 8.3 62,526
2004 Aksiyon Çeşitli 6.8 4,077
2004 Korku Çeşitli 3.9 473
2004 Fantastik Çeşitli 2.8 806
2003 Gerilim Çeşitli 6.9 1,137
2003 Komedi Çeşitli 7.6 6,948
2002 Suç Çeşitli 6.6 1,808
2002 Aksiyon Çeşitli 6.9 841

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Çeşitli 8.2 80,113
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017