Giriş Kayıt
Neil Lisk

Neil Lisk (38)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Neil Lisk, 25 Ekim 1971 Folkestone, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman. Mezarına Tüküreceğim (2010), Khuda Kay Liye (2007), All Things Must Pass: The Rise and Fall of Tower Records (2015), Meleğin Sırları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.22 Eylül 2010 tarihinde (38 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1971
Ölüm Tarihi: 22 Eylül 2010
Doğum Yeri: Folkestone, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.3 1,535
2012 Belgesel Kameraman 7.9 75
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 272
2010 Dram Kameraman
Görüntü Yönetmeni
   
2010 Macera Görüntü Yönetmeni    

Mezarına Tüküreceğim
2010 Suç Görüntü Yönetmeni
6.3 61,531
2009 38 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni    

Meleğin Sırları
2008 37 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 1,207
2007 36 Suç Görüntü Yönetmeni 8.5 7,998

Hapı Yuttuk
2006 35 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 577
2005 34 Dram Görüntü Yönetmeni 4.8 421
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017