Giriş Kayıt
Richard Lowell

Richard Lowell


Yapımcı

Richard Lowell, yapımcı. 12 Tuzak 2: Kanunsuz (2013), 12 Rounds 3: Lockdown (2015), Leprechaun: Origins (2014), Barikat (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richie Lowell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı    
2017 Korku Yapımcı 3.8 468
2017 Aksiyon Yapımcı 5.1 208
2016 Aksiyon Yapımcı 5.5 2,108
2016 Aksiyon Yapımcı 4.8 901
2016 Aksiyon Yapımcı 4.9 902
2015 Aile Yapımcı 5.0 735
2015 Aksiyon Yapımcı 4.2 1,332
2015 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,524
2015 Aksiyon Yapımcı 4.8 1,934
2015 Aksiyon Yapımcı 5.3 1,353
2014 Korku Yapımcı 4.8 4,447
2014 Korku Yapımcı 3.3 3,518
2013 Aksiyon Yapımcı 5.1 332

Acil Arama
2013 Suç Çeşitli 6.7 94,945

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 Aksiyon Yapımcı 5.4 3,458

Denizci: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Yapımcı    

Barikat
2012 Korku Yapımcı 4.5 2,395
2010 Komedi Yapımcı 5.3 2,087

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Yapımcı 6.1 46,485

Denizci
2006 Aksiyon Çeşitli 4.7 28,750

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Çeşitli 5.1 22,699
1998 Komedi Çeşitli 7.4 14,007
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017