Giriş Kayıt
Richard Lowell

Richard Lowell


Yapımcı

Richard Lowell, yapımcı. 12 Tuzak 2: Kanunsuz (2013), 12 Rounds 3: Lockdown (2015), Leprechaun: Origins (2014), Barikat (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richie Lowell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 5.5 1,197
2016 Aksiyon Yapımcı 4.9 841
2016 Aksiyon Yapımcı 5.0 832
2015 Aile Yapımcı 5.0 735
2015 Aksiyon Yapımcı 4.2 1,332
2015 Aksiyon Yapımcı 5.4 2,311
2015 Aksiyon Yapımcı 4.8 1,934
2015 Aksiyon Yapımcı 5.3 1,353
2014 Korku Yapımcı 4.8 4,007
2014 Korku Yapımcı 3.3 3,356
2013 Aksiyon Yapımcı 5.1 332

Acil Arama
2013 Suç Çeşitli 6.7 91,283

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 Aksiyon Yapımcı 5.4 3,458

Denizci: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Yapımcı    

Barikat
2012 Korku Yapımcı 4.5 2,395
2010 Komedi Yapımcı 5.3 2,087

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Yapımcı 6.1 45,743

Denizci
2006 Aksiyon Çeşitli 4.7 27,986

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Çeşitli 5.1 22,172
1998 Komedi Çeşitli 7.4 13,721
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017