Giriş Kayıt
Richard Lowell

Richard Lowell


Yapımcı

Richard Lowell, yapımcı. 12 Tuzak 2: Kanunsuz (2013), Denizci 3: Gizli Tehlike (2013), 12 Rounds 3: Lockdown (2015), Leprechaun: Origins (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richie Lowell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 4.3 1,387
2017 Korku Yapımcı 3.8 1,294

Denizci 5: Savaş Alanı
2017 Aksiyon Yapımcı 5.1 208
2016 Aksiyon Yapımcı 5.5 2,676
2016 Aksiyon Yapımcı 4.8 901
2016 Aksiyon Yapımcı 4.9 1,175

Noel Baba'nın Küçük Çırağı
2015 Aile Yapımcı 5.0 735
2015 Aksiyon Yapımcı 4.3 1,630
2015 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,917
2015 Aksiyon Yapımcı 4.8 1,934

Denizci 4: Beklenmedik Hedef
2015 Aksiyon Yapımcı 5.3 1,353
2014 Korku Yapımcı 4.8 4,839
2014 Fantastik Yapımcı 3.3 3,955
2013 Aksiyon Yapımcı 5.1 332

Acil Arama
2013 Suç Çeşitli 6.7 99,077

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 Aksiyon Yapımcı 5.4 3,458

Denizci 3: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Yapımcı 4.9 3,659

Barikat
2012 Korku Yapımcı 4.5 2,395
2010 Komedi Yapımcı 5.3 2,087

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Yapımcı 6.1 47,332

Denizci
2006 Aksiyon Çeşitli 4.7 29,688

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Çeşitli 5.1 23,221
1998 Komedi Çeşitli 7.4 14,302
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018