Giriş Kayıt
Richard Lowell

Richard Lowell


Yapımcı

Richard Lowell, yapımcı. 12 Tuzak 2: Kanunsuz (2013), 12 Rounds 3: Lockdown (2015), Leprechaun: Origins (2014), Barikat (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richie Lowell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 4.3 860
2017 Korku Yapımcı 3.7 762
2017 Aksiyon Yapımcı 5.1 208
2016 Aksiyon Yapımcı 5.5 2,278
2016 Aksiyon Yapımcı 4.8 901
2016 Aksiyon Yapımcı 4.9 902
2015 Aile Yapımcı 5.0 735
2015 Aksiyon Yapımcı 4.2 1,332
2015 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,524
2015 Aksiyon Yapımcı 4.8 1,934
2015 Aksiyon Yapımcı 5.3 1,353
2014 Korku Yapımcı 4.8 4,479
2014 Korku Yapımcı 3.3 3,681
2013 Aksiyon Yapımcı 5.1 332

Acil Arama
2013 Suç Çeşitli 6.7 95,942

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 Aksiyon Yapımcı 5.4 3,458

Denizci: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Yapımcı    

Barikat
2012 Korku Yapımcı 4.5 2,395
2010 Komedi Yapımcı 5.3 2,087

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Yapımcı 6.1 46,600

Denizci
2006 Aksiyon Çeşitli 4.7 28,954

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Çeşitli 5.1 22,699
1998 Komedi Çeşitli 7.4 14,073
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017