Giriş Kayıt
Esther Dittmann

Esther Dittmann


Kameraman

Esther Dittmann, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Kameraman    
2012 Aile Kameraman 6.0 60

Ayla: Tek Beden İki Hayat
2010 Dram Kameraman 6.0 67

Ayrılık
2010 Dram Kameraman 7.6 4,440
2007 Komedi Kameraman 5.3 38
2006 Aksiyon Kameraman 5.7 732
2003 Dram Kameraman 7.5 380
2001 Komedi Kameraman 6.0 673
1970 Suç Kameraman 7.3 1,773
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017