Giriş Kayıt
Ryan Combs

Ryan Combs (43)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Ryan Combs, 18 Eylül 1974 Compton, California, ABD doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu. King of the Avenue (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1974
Doğum Yeri: Compton, California, ABD
Takma İsmi: Hog
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 39 Dram Yönetmen    
2011 37 Suç Senarist
Yönetmen
   
2010 36 Aksiyon Senarist
Yönetmen
4.7 1,412
2010 36 Dram Senarist
Yönetmen
4.0 411
2008 34 Biyografi Senarist 5.6 649

Hayvan 2
2008 34 Aksiyon Yönetmen 5.2 821
2004 30 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
1.6 560
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017