Giriş Kayıt
Javier Bermejo

Javier Bermejo


Yönetmen Asistanı

Javier Bermejo, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Çeşitli 3.5 39
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 203

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Çeşitli 7.1 1,439

Yasak Bölge
2002 Macera Çeşitli 6.5 1,015
1997 Komedi 6.4 458
Dizi Altyazıları
The Flash (7,027) Into the Badlands (3,388) Legion (2,915) Black Sails (2,409) Arrow (1,978) Vikings (1,815) Legends of Tomorrow (1,745) 24: Legacy (1,693) Iron Fist (1,605) Game of Thrones (1,516)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017