Giriş Kayıt
Brian Wrench

Brian Wrench


Oyuncu

Brian Wrench, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 9.2 3,614

Bay Hiçkimse
2009 Dram Oyuncu 7.9 173,859

Hattın Sonu
2007 Korku Oyuncu 6.0 3,731

Hayatımın Maçı
2005 Dram Oyuncu 7.5 23,813

Aldatmaca
2004 Gerilim Oyuncu    
2003 Biyografi Oyuncu    

Uykusuz
2001 Aksiyon Oyuncu 5.3 606
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017