Giriş Kayıt
Adrian Metzelaar

Adrian Metzelaar


Görsel Efekt

Adrian Metzelaar, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 66,320

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 697,957

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 546,611

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 801,320
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 194,846

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 644,769

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 94,633

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 611,307

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 162,775

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 367,987

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 96,446

Kafadar Prensler
2011 Macera Görsel Efekt 5.5 89,520

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 117,363

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 239,111

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 356,057

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,857,711

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,721

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 158,305

Son Umut
2006 Dram Görsel Efekt 7.9 395,164

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 250,829

Arka Bahçe
2005 Dram Görsel Efekt 7.5 118,389

Sihirli Dadı
2005 Komedi Görsel Efekt 6.6 55,630

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 434,136

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 354,541

Hayatımın Şarkısı
2004 Biyografi Görsel Efekt 6.7 13,507

Truva
2004 Dram Görsel Efekt 7.2 417,593

Karanlıklar Ülkesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 226,844

Hırsız
2002 Suç Görsel Efekt 6.6 9,074

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 437,455

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 172,839
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,947) Stronger (5,340) The Foreigner (4,186) Flatliners (3,678) Dunkirk (2,988) Beyond Skyline (2,137) American Made (1,974) Kingsman: The Golden Circle (1,727) Loving Vincent (1,692) It (1,619)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017