Giriş Kayıt
Adrian Metzelaar

Adrian Metzelaar


Görsel Efekt

Adrian Metzelaar, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 65,314

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 690,594

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 539,938

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 794,229
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 194,135

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 640,271

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 94,133

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 606,846

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 162,094

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 365,898

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 95,941

Kafadar Prensler
2011 Macera Görsel Efekt 5.5 89,203

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 116,619

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 238,016

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 354,465

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,845,026

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,721

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 157,639

Son Umut
2006 Dram Görsel Efekt 7.9 393,096

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 249,973

Arka Bahçe
2005 Dram Görsel Efekt 7.5 117,903

Sihirli Dadı
2005 Komedi Görsel Efekt 6.6 55,255

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 430,774

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 351,933

Hayatımın Şarkısı
2004 Biyografi Görsel Efekt 6.7 13,376

Truva
2004 Dram Görsel Efekt 7.2 415,099

Karanlıklar Ülkesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 225,713

Hırsız
2002 Suç Görsel Efekt 6.6 9,074

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 434,003

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 171,807
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017