Giriş Kayıt
Adrian Metzelaar

Adrian Metzelaar


Görsel Efekt

Adrian Metzelaar, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 63,255

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 678,862

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 530,940

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 781,102
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 192,841

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 632,408

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 93,129

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 600,790

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 161,019

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 362,409

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 95,130

Kafadar Prensler
2011 Macera Görsel Efekt 5.6 88,663

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 115,290

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 236,035

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 351,698

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,823,665

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,622

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 156,544

Son Umut
2006 Dram Görsel Efekt 7.9 388,675

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 248,820

Arka Bahçe
2005 Dram Görsel Efekt 7.5 117,101

Sihirli Dadı
2005 Komedi Görsel Efekt 6.6 54,607

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 424,756

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 347,662

Hayatımın Şarkısı
2004 Biyografi Görsel Efekt 6.7 13,376

Truva
2004 Macera Görsel Efekt 7.2 410,819

Karanlıklar Ülkesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 223,922

Hırsız
2002 Suç Görsel Efekt 6.6 9,074

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 427,833

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 170,063
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017