Giriş Kayıt
Adrian Metzelaar

Adrian Metzelaar


Görsel Efekt

Adrian Metzelaar, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 72,109

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 747,105

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 593,893

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 858,379
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 199,487

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.7 670,651

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 98,119

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 642,474

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 166,782

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 378,506

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 100,254

Kafadar Prensler
2011 Macera Görsel Efekt 5.5 90,972

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 121,866

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 245,604

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 364,263

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,943,875

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,721

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 162,046

Son Umut
2006 Dram Görsel Efekt 7.9 406,894

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 255,024

Arka Bahçe
2005 Dram Görsel Efekt 7.4 121,207

Sihirli Dadı
2005 Komedi Görsel Efekt 6.6 58,023

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 454,671

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 368,256

Hayatımın Şarkısı
2004 Biyografi Görsel Efekt 6.7 13,507

Truva
2004 Dram Görsel Efekt 7.2 431,348

Karanlıklar Ülkesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 231,892

Hırsız
2002 Suç Görsel Efekt 6.6 9,074

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 458,141

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 178,440
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018