Giriş Kayıt
Delfina Catala

Delfina Catala


Yapımcı

Delfina Catala, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Yapımcı 3.1 301
2011 Dram Yapımcı 6.6 39
2010 Komedi Yapımcı 6.2 291
2006 Dram Yapımcı 6.8 175

Jaguar
1996 Macera Yapımcı 5.9 3,005
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017