Giriş Kayıt
Lina Patel

Lina Patel


Oyuncu, Senarist

Lina Patel, oyuncu, senarist.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Senarist 7.8 139,909

Müşteri Listesi
2010 Dram Oyuncu    

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 359,533
2003 Dram Oyuncu    

Sonsuz Aşk
2002 Dram Oyuncu 6.1 33,286
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,399
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017