Giriş Kayıt
Brooke Long

Brooke Long (37)


Oyuncu

Brooke Long, 26 Nisan 1980 California, ABD doğumlu oyuncu. "Deal or No Deal" (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Nisan 1980
Doğum Yeri: California, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 30 Komedi Oyuncu 7.2 73

Demir Adam 2
2010 30 Aksiyon Oyuncu 7.0 583,314
2009 29 Komedi Oyuncu 5.3 7,678

Geri Dönüşler
2007 27 Komedi Oyuncu 4.2 10,103
2005 25 Komedi Oyuncu 5.1 2,207
2003 23 Komedi Oyuncu 2.4 43,183

Gençlik Hayalleri
2002 22 Komedi Oyuncu 6.2 43,356
Dizi Altyazıları
Vikings (8,003) Shameless (6,145) Black Mirror (4,676) Star Trek: Discovery (3,531) The Big Bang Theory (2,193) The Gifted (1,997) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,980) Supernatural (1,929) Bron/Broen (1,249) Knightfall (1,218)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018