Giriş Kayıt
Yann Zenou

Yann Zenou


Yapımcı

Yann Zenou, yapımcı. Gönül Avcısı (2010), Hayatımın Şansı (2014), Düğünümüz Var (2017), Tellement proches (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Stalin'in Ölümü
2017 Biyografi Yapımcı 7.2 30,017

Düğünümüz Var
2017 Komedi Yapımcı 7.0 3,818

Bir Torba Bilye
2017 Dram Yapımcı 7.3 2,011

Balerin ve Afacan Mucit
2016 Animasyon Yapımcı 6.8 13,178
2016 Yapımcı 6.9 624
2015 Dram Yapımcı 7.3 58

Hayatımın Şansı
2014 Komedi Yapımcı 6.7 11,126
2014 Komedi Yapımcı 6.3 345

Yanardağ
2013 Komedi Yapımcı    
2013 Yapımcı 6.2 476
2012 Komedi Yapımcı 6.3 6,016

Can Dostum
2011 Biyografi Yapımcı 8.5 613,835
2011 Aksiyon Yapımcı 5.8 448

Gönül Avcısı
2010 Komedi Yapımcı 6.8 22,050
2010 Dram Yapımcı 6.6 464

Sana Kadar
2009 Komedi Yapımcı 6.1 1,113
2009 Komedi Yapımcı 6.4 1,115
2005 Komedi 6.1 798
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,024) Hostiles (2,662) Den of Thieves (2,608) Maze Runner: The Death Cure (2,134) 12 Strong (1,943) Wildling (1,753) The Commuter (1,002) Peter Rabbit (956) Submergence (761) A Quiet Place (731)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,278) The Terror (3,297) The Flash (2,646) Legion (2,604) The Crossing (2,152) Vikings (1,327) Supernatural (1,300) The Expanse (1,175) The Big Bang Theory (1,088) Fear the Walking Dead (1,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018