Giriş Kayıt
Yann Zenou

Yann Zenou


Yapımcı

Yann Zenou, yapımcı. Gönül Avcısı (2010), Hayatımın Şansı (2014), Tellement proches (2009), (2011) Can Dostum (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı    
2017 Dram Yapımcı 7.4 382
2017 Dram Yapımcı    

Balerin ve Afacan Mucit
2016 Animasyon Yapımcı 6.8 9,264
2016 Yapımcı 6.9 624
2015 Dram Yapımcı 7.3 58

Hayatımın Şansı
2014 Komedi Yapımcı 6.7 11,126
2014 Komedi Yapımcı 6.3 345

Yanardağ
2013 Komedi Yapımcı    
2013 Yapımcı 6.2 476
2012 Komedi Yapımcı 6.3 6,016

Can Dostum
2011 Biyografi Yapımcı 8.6 577,713
2011 Aksiyon Yapımcı 5.8 448

Gönül Avcısı
2010 Komedi Yapımcı 6.8 22,050
2010 Dram Yapımcı 6.6 464

Sana Kadar
2009 Komedi Yapımcı 6.1 1,113
2009 Komedi Yapımcı 6.4 1,115
2005 Komedi 6.1 798
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017