Giriş Kayıt
Andrew Kreisberg

Andrew Kreisberg (47)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Andrew Kreisberg, 23 Nisan 1971 doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu. Ok (2012), The Flash (2014), Supergirl (2015), Geleceğin Efsaneleri (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1971
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.0 68,428
2015 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.5 81,074
2015 Müzik Senarist 6.6 3,370
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.0 246,664
2013 42 Belgesel Oyuncu 6.9 857

Ok
2012 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.7 354,505
2011 40 Bilim-Kurgu Senarist    

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 247,649
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 41,279
2008 Dram Yapımcı
Senarist
8.4 197,403
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 8,592
2007 Komedi Yapımcı 6.2 308
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 38,619
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
5.5 4,084

Adalet Birliği
2001 Animasyon Senarist 8.6 33,026
2000 Komedi Senarist 7.6 7,590
1999 Animasyon Senarist 8.0 3,584

Simpsonlar
1989 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.8 310,165
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,358) Den of Thieves (2,826) Maze Runner: The Death Cure (2,539) Hostiles (2,375) Winchester (2,323) 12 Strong (2,124) Submergence (1,736) Peter Rabbit (1,285) The Commuter (1,222) A martfüi rém (979)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,443) Supernatural (4,142) The Flash (3,437) The Terror (2,917) The Big Bang Theory (2,769) Legion (2,564) Gotham (2,350) The Expanse (2,059) Arrow (1,996) The Crossing (1,936)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018