Giriş Kayıt
Andrew Kreisberg

Andrew Kreisberg (46)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Andrew Kreisberg, 23 Nisan 1971 doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu. Ok (2012), The Flash (2014), Supergirl (2015), Geleceğin Efsaneleri (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1971
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.0 64,490
2015 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.5 77,306
2015 Müzik Senarist 6.6 3,370
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.0 239,220
2013 42 Belgesel Oyuncu 6.9 857

Ok
2012 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.8 348,519
2011 40 Bilim-Kurgu Senarist    

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 244,351
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 40,818
2008 Dram Yapımcı
Senarist
8.4 194,842
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 8,592
2007 Komedi Yapımcı 6.2 308
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 38,225
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
5.5 4,084

Adalet Birliği
2001 Animasyon Senarist 8.6 32,297
2000 Komedi Senarist 7.6 7,498
1999 Animasyon Senarist 8.0 3,584

Simpsonlar
1989 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.8 304,421
Dizi Altyazıları
Vikings (16,700) Black Mirror (5,410) The Flash (4,717) Shameless (4,214) Supernatural (2,820) The Big Bang Theory (2,653) The Blacklist (1,461) Star Trek: Discovery (1,393) Knightfall (1,187) Black Lightning (1,179)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018