Giriş Kayıt
Doug DeAngelis

Doug DeAngelis


Müzisyen, Müzisyen

Doug DeAngelis, müzisyen, müzisyen. Lie to Me (2009), Baby Daddy (2012), Third Watch (1999), The Nine Lives of Chloe King (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Doug De Angelis
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Müzik 7.4 16,854
2012 Belgesel Müzik 6.5 257
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 8,394
2010 Belgesel Müzik 6.6 221
2009 Suç Müzik 8.0 98,543
2008 Belgesel Müzik 7.5 633
2007 Suç Müzik    
2006 Game-Show Müzik 4.8 63
2005 Komedi Müzik 5.2 471
2005 Dram Müzik 8.5 171
2005 Dram Müzik 5.5 117
2004 Gizem Müzik 6.5 186

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Müzik
Müzik
6.2 8,589
2003 Aksiyon Müzik 3.6 199
2002 Belgesel 7.1 2,304
2001 Dram Müzik 7.2 1,175
1999 Aksiyon Müzik 7.9 8,042
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,334) Den of Thieves (3,085) Hostiles (2,905) 12 Strong (2,729) Maze Runner: The Death Cure (2,664) Winchester (2,076) Submergence (1,636) Peter Rabbit (1,575) The Commuter (1,281) Wildling (970)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,055) Supernatural (4,013) The Flash (3,653) The Terror (3,491) Legion (3,200) The Big Bang Theory (2,352) The Crossing (2,054) Gotham (1,997) The Expanse (1,960) Arrow (1,797)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018