Giriş Kayıt
Darlan Cunha

Darlan Cunha (28)


Oyuncu

Darlan Cunha, 16 Eylül 1988 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu. Tanrıkent (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Eylül 1988
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Macera Oyuncu 6.5 340

Erkekler Şehri
2007 19 Suç Oyuncu 7.3 13,309
2005 Komedi Oyuncu    
2004 16 Macera Oyuncu 6.6 1,744

Tanrıkent
2002 14 Suç Oyuncu 8.7 576,059
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017