Giriş Kayıt
Fabrizio Zappi

Fabrizio Zappi


Yapımcı

Fabrizio Zappi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yapımcı    
2014 Dram Yapımcı 7.5 13
2013 Biyografi Yapımcı    
2012 Dram Yapımcı    

Vahşi Kan
2008 Biyografi Yapımcı 6.3 728
2008 Dram Yapımcı 6.1 98

Hitchcock'u Sever Misiniz?
2005 Gizem Yapımcı    
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017