Giriş Kayıt
Fabrizio Zappi

Fabrizio Zappi


Yapımcı

Fabrizio Zappi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yapımcı    
2014 Dram Yapımcı 7.5 13
2013 Biyografi Yapımcı    
2012 Dram Yapımcı    

Vahşi Kan
2008 Biyografi Yapımcı 6.3 728
2008 Dram Yapımcı 6.1 98

Hitchcock'u Sever Misiniz?
2005 Gizem Yapımcı    
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,207) Den of Thieves (2,661) Hostiles (2,613) 12 Strong (2,520) Maze Runner: The Death Cure (2,237) Winchester (1,685) Submergence (1,454) Peter Rabbit (1,424) The Commuter (1,104) Wildling (913)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,031) Supernatural (3,481) The Flash (3,423) The Terror (3,072) Legion (2,947) The Crossing (1,890) The Expanse (1,816) The Big Bang Theory (1,763) Arrow (1,451) Gotham (1,376)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018