Giriş Kayıt
Jake Broder

Jake Broder (45)


Oyuncu

Jake Broder, 15 Mayıs 1971 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu. In a Day (2006), (2004) Hayatımın Şarkısı (2004), (2013) Bad Milo! (2013), (2005) Gölge Oyunu (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1971
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu    

Silikon Vadisi
2014 Komedi Oyuncu 8.5 70,869
2013 42 Dram Oyuncu    
2013 42 Komedi Oyuncu 5.7 5,406
2011 40 Dram Oyuncu 6.0 180
2006 35 Komedi Oyuncu 4.5 379
2006 Suç Oyuncu    
2006 35 Komedi Oyuncu 6.9 1,007
2005 34 Dram Oyuncu    

Gölge Oyunu
2005 34 Komedi Oyuncu 6.8 3,311

Hayatımın Şarkısı
2004 33 Biyografi Oyuncu 6.7 13,050
2003 32 Dram Oyuncu 5.2 1,878
Film Altyazıları
Live by Night (11,190) Resident Evil: The Final Chapter (9,282) Rogue One (5,048) Hidden Figures (4,920) Patriots Day (4,568) Assassin's Creed (4,025) Split (3,680) Allied (3,549) Paterson (3,453) Why Him? (3,420)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017