Giriş Kayıt
Ruben Östlund

Ruben Östlund (44)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu, Editör

Ruben Östlund, 13 Nisan 1974 Styrsö, Västra Götalands län, İsveç doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu, editör. Kare (2017), Turist (2014), İstemsiz (2008), Oyun (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Nisan 1974
Doğum Yeri: Styrsö, Västra Götalands län, İsveç
Burcu: Koç
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 44 Belgesel Oyuncu    
2017 Oyuncu    

Kare
2017 43 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
7.3 34,078
2016 42 Kısa Metraj Çeşitli 5.1 10
2016 42 Belgesel Sanat Bölümü 7.4 204
2014 40 Dram Senarist
Yönetmen
7.3 29,473

Oyun
2011 37 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 3,440
2011 37 Belgesel Yapımcı 6.3 93

Bankada Vukuat Var!
2009 35 Kısa Metraj Editör
Yönetmen
Senarist
6.9 506

İstemsiz
2008 34 Dram Editör
Yönetmen
Senarist
7.1 3,621
2004 30 Dram Yönetmen
Senarist
6.3 583
1992 News Oyuncu 4.6 255
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018