Giriş Kayıt
Tami Sagher

Tami Sagher


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Tami Sagher, senarist, oyuncu, yapımcı. Psych (2006), (2006) 30 Rock 1 (2006), (2012) Girls (2012), (2014) Broad City (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.8 11,492
2014 Komedi Senarist 8.4 18,410
2013 Komedi Oyuncu
Senarist
6.6 9,068
2013 Komedi Yapımcı 6.7 4,558
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 55,779

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Oyuncu 7.0 311,321
2007 Animasyon Oyuncu 6.6 1,300

30 Rock 1
2006 Komedi Senarist
Çeşitli
8.2 96,561
2006 Komedi Senarist 8.4 70,501
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 484,925
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017