Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tami Sagher

Tami Sagher


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Tami Sagher, senarist, oyuncu, yapımcı. Psych (2006), (2006) 30 Rock 1 (2006), (2014) Broad City (2014), (2013) Inside Amy Schumer (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.9 7,288
2014 Komedi Senarist 8.4 16,637
2013 Komedi Oyuncu
Senarist
7.0 7,783
2013 Komedi Yapımcı 6.7 4,558
2012 Komedi Yapımcı 7.3 50,972

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Oyuncu 7.0 304,668
2007 Animasyon Oyuncu 6.6 1,300

30 Rock 1
2006 Komedi Senarist
Çeşitli
8.2 94,116
2006 Komedi Senarist 8.4 68,784
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 467,320
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017