Giriş Kayıt
Tami Sagher

Tami Sagher


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Tami Sagher, senarist, oyuncu, yapımcı. Psych (2006), (2006) 30 Rock 1 (2006), (2012) Girls (2012), (2014) Broad City (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.8 10,601
2014 Komedi Senarist 8.4 17,890
2013 Komedi Oyuncu
Senarist
6.6 8,870
2013 Komedi Yapımcı 6.7 4,558
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 55,034

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Oyuncu 7.0 309,552
2007 Animasyon Oyuncu 6.6 1,300

30 Rock 1
2006 Komedi Senarist
Çeşitli
8.2 95,868
2006 Komedi Senarist 8.4 69,993
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 480,254
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017