Giriş Kayıt
Tami Sagher

Tami Sagher


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Tami Sagher, senarist, oyuncu, yapımcı. Psych (2006), (2006) 30 Rock 1 (2006), (2012) Girls (2012), (2014) Broad City (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.8 9,138
2014 Komedi Senarist 8.4 17,312
2013 Komedi Oyuncu
Senarist
6.8 8,297
2013 Komedi Yapımcı 6.7 4,558
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 52,730

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Oyuncu 7.0 307,455
2007 Animasyon Oyuncu 6.6 1,300

30 Rock 1
2006 Komedi Senarist
Çeşitli
8.2 95,127
2006 Komedi Senarist 8.4 69,412
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 474,591
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,362) Split (5,065) Rogue One (4,794) Hidden Figures (3,748) Assassin's Creed (3,141) Paterson (2,885) Patriots Day (2,451) Allied (1,894) Brimstone (1,615) Passengers (1,288)
Dizi Altyazıları
Legion (8,374) Arrow (4,968) The Flash (4,860) The Expanse (2,645) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,927) Colony (1,826) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,719)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017