Giriş Kayıt
Tami Sagher

Tami Sagher


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Tami Sagher, oyuncu, senarist, yapımcı. "MADtv" (1995) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 8.3 148
2016 Komedi Oyuncu 5.6 236
2016 Komedi Oyuncu 6.8 12,129
2014 Komedi Senarist 8.4 19,144
2013 Komedi Oyuncu
Senarist
6.5 9,333
2013 Komedi Yapımcı 6.7 4,558
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 56,526

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Oyuncu 7.0 313,484
2007 Animasyon Oyuncu 6.6 1,300

30 Rock 1
2006 Komedi Senarist
Çeşitli
8.2 97,322
2006 Komedi Senarist 8.4 71,111
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 490,978
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017