Giriş Kayıt
Tami Sagher

Tami Sagher


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Tami Sagher, senarist, oyuncu, yapımcı. Psych (2006), (2006) 30 Rock 1 (2006), (2014) Broad City (2014), (2013) Inside Amy Schumer (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.9 8,606
2014 Komedi Senarist 8.4 17,035
2013 Komedi Oyuncu
Senarist
7.0 7,937
2013 Komedi Yapımcı 6.7 4,558
2012 Komedi Yapımcı 7.3 51,929

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Oyuncu 7.0 306,418
2007 Animasyon Oyuncu 6.6 1,300

30 Rock 1
2006 Komedi Senarist
Çeşitli
8.2 94,789
2006 Komedi Senarist 8.4 69,174
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 471,956
Dizi Altyazıları
Taboo (9,163) The 100 (8,842) Supernatural (6,430) The Big Bang Theory (5,692) Black Sails (5,217) Legion (3,954) Vikings (3,312) Blindspot (3,141) Arrow (3,030) Colony (2,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017